Sajnálatos haláleset következtében édesanya nélkül maradt egy 5 éves zengővárkonyi kislány. Aki tehet, kérjük támogassa a családot anyagi vagy egyéb adománnyal!

Pénzadományokat a család a kislány részére készpénzben vagy átutalással is elfogad. Készpénzes adomány esetén keressék Fülöp Szilviát (+36 30 4414 998), hogy közvetíthessen a család és az adományozó között.

Átutalásos adományozás esetén a bankszámla adatok a következők:

Kaics Szilárd
OTP Bank
11773315-00567628

A család a kislány részére egyéb adományokat is elfogad:
Noémi 5 éves, enyhébb fokú autizmussal küzd, és egy örökölt betegség folytán (alacsony fehérvérsejt szám) könnyebben kap el fertőzéseket az átlagnál. A babanyelvet használja, de kezd összetettebb tömörebb mondatokban beszélni, nagyon barátságos, kedves, mosolygós kislány, édesapja szeme fénye. Sok odafigyelésre van szüksége, egyedül nem hagyható, felügyeletét biztosítja a közvetlen családja. Összességében ügyes, mindenben próbálkozik.

Amire szükség lenne az anyagi segítség mellett:
Szereti a fejlesztő játékokat, kirakó (komolyabb több 40-60db-os), párosító, színező, összekötős, képes feladványos játékok illetve foglalkoztató füzetek/könyvek, amik segítik a fejlődését. Egyszerűbb mesekönyvek sok képpel, 1-2 oldalas történetekkel.
Mesés DVD rajzfilmek: Bogyó Babóca, Peppa malac, Manó Benő és Lili Hercegnő apró királysága, hercegnős, barbis, lovas/pónis mesék.

Nincs szükség színes ceruzára, festékre (hasonló eszközökre), ruhára, cipőre, élelmiszerre.

A család postacíme:7720, Zengővárkony, Arany János utca 9.
Csomagküldés esetén postán maradóra küldjék.

Köszönjük a segítséget!

There are no comments yet.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).